Mellery Rent & bake

Ben je een collega-bakker die tijdelijk extra productiecapaciteit nodig heeft? Of een thuisbakker die droomt van het geven van workshops maar de ruimte niet heeft? Bij Rent & Bake verhuren wij onze volledig uitgeruste bakkerij om jou te helpen met je bakambities.

Voor Extra Productie

Heb je tijdelijk extra ovens of werkruimte nodig? Onze bakkerij biedt de ideale oplossing! Met onze state-of-the-art apparatuur en ruime werkplek kun je jouw productie moeiteloos opschalen. Of je nu gebruik wilt maken van onze ingrediënten of jouw eigen recepten wilt bereiden, alles is mogelijk. En als je hulp nodig hebt, staan wij klaar om te assisteren of zelfs de productie voor jou te draaien. Ook kunnen we helpen met het vervoer van jouw producten naar de gewenste verkooppunten.

Voor Workshops

Droom je ervan om bakworkshops te geven, maar heb je de ruimte niet? Huur onze bakkerij en maak jouw dromen waar! Onze faciliteit is perfect voor het hosten van groepen, met voldoende ruimte en apparatuur voor iedereen.

Maak gebruik van deze unieke kans om jouw bakpassie te delen met anderen. Het is mogelijk om de bakkerij te huren voor een of meerdere dagen. Neem contact op met info@mellery.nl voor de beschikbaarheid en details van Rent & Bake!

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we contact me je op!