Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Onze kleine thuisbakkerij is verhuist van Vogelenzang Rhenen naar Wageningen Nudepark-2 en we vinden het heel fijn om voor jullie te mogen bakken vanuit onze nieuwe locatie. Op zaterdag bakken wij de lekkerste producten voor jullie. Alleen op bestelling, want verspilling is zonde.

BAKAGENDA OKTOBER:  zaterdag 15 - 29

Afhaal- en bezorginformatie:

  • Op zaterdagen bezorgen wij in Rhenen en Wageningen Nude en is afhalen mogelijk tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Bestellen voor zaterdag 15 oktober kan tot vrijdagmiddag 13.00 uur.
  • Bent u niet thuis op een bezorgmoment? Dan laten we de broden voor u achter in een waterdichte zak aan de voordeur.

 Adres gegevens afhaallocaties:

  • Wageningen Nude: Betsy van Goorstraat 19

 

 2,35

Krokante baguette met een openstructuur. Bereid met Franse tarwebloem, afkomstig van duurzame landbouw.

 3,90

Grijs brood, bereid met biologische gebuild tarwemeel en op basis van een rogge desem. Zeer smaakvol en zacht, maar met een stevige kruim.

 3,90

Bereid met biologische Kollenberger Spelt uit Limburg. Op basis van een stevige desem en een rogge kookstuk voor extra smaak.

 3,90

Boordevol geroosterde zaden en pitten voor een nootachtige smaak. Receptuur op basis van desem, tarwebloem van duurzame landbouw uit Frankrijk, biologisch gebuild tarwemeel en biologisch roggemeel.

Uitverkocht
 4,80

Grijs bolletje op basis van een rogge desem. Smaakvol met een stevige kruim.

Uitverkocht
 4,80

Bolletje op basis van desem met veel geroosterde zaden en pitten voor een nootachtige smaak.

 3,90

Heerlijk Broodje van ca 150 gr. gevuld met diverse groenten en kaas; zongedroogde tomaten, wortel, paprika, prei, courgette, mais, ui, oude kaas, jong belegen kaas en lekkere sambal voor een vleugje pit.  

 2,60

Voor de echte choco lover een chocolade koekje met maar liefst vier verschillende heerlijke Belgische chocolade. Zakje met 2 stuks.

 2,10

Chewy koekje op basis van een receptuur van biologische havervlokken en rozijnen. Een koekje zonder onnodige toevoegingen. Zakje met 2 stuks.

 2,20

Heerlijke vanille koekje met een laagje kaneelsuiker. Krokante randjes en iets zachter in het midden. Zakje met 2 stuks.

 3,40

Kokosmakronen gemaakt op basis van Bio eieren, rietsuiker en ongesuikerde kokosrasp. Subtiel gekarameliseerde smaak door de rietsuiker. Zakje met 4 stuks.

 2,70

Smaakvol handgemaakte croissants met veel laagjes roomboter, op basis van eigengemaakte verse desem. Extra smaakvol door een lange reistijd van minimaal 20 uur in de koelkast.

 3,40

Lekker zoet handgemaakte croissantbroodje met een mix van kaneel, suiker en sinaasappelrasp. Croissantbroodje is op basis van een eigen gemaakte verse desem en een lange reistijd van minimaal 20 uur in de koelkast.

 3,60

Een hartig handgemaakte croissantbroodje met een eigengemaakte mix op basis van verleidelijk jonge kaas en meesterlijk oude kaas van Smits Specialiteiten in Rhenen.