Toont alle 11 resultaten

Elke zaterdag bak ik de lekkerste producten voor jullie. Alleen op bestelling, want verspilling is zonde. Naast een vast assortiment voeg ik regelmatig een extraatje toe aan het assortiment.

Bestellen voor zaterdag 24 april kan tot donderdagochtend 12:00 uur.

Afhalen is niet mogelijk. Wij bezorgen je bestelling in de wijk Vogelenzang in Rhenen op zaterdag van 10.30uur tot 12.30uur.

 2,30

Heerlijk Broodje gevuld met diverse groenten en kaas; zongedroogde tomaten, wortel, paprika, prei, courgette, mais, ui, oude kaas, jong belegen kaas en lekkere sambal voor een vleugje pit.  

 3,95

Boordevol geroosterde zaden en pitten voor een nootachtige smaak. Receptuur op basis van desem, bloem van duurzame landbouw uit Frankrijk, biologisch volkorenmeel en biologisch roggemeel.

 3,80

Zeer smaakvol en zacht van structuur. Bereid met biologische bloem en een stevige desem. Verrijkt met een kookstuk van biologische havervlokken, melk, roomboter en een vleugje honing.

 3,80

Bereid met biologische Kollenberger Spelt uit Limburg. Op basis van een stevige desem en een rogge kookstuk voor extra smaak.

 3,80

Heerlijk rustiek en vol van smaak. Veel desem en biologisch volkorenmeel, met een vleugje olijfolie en appelstroop.

 3,65

Wit brood, bereid op basis van een rogge desem. Zeer smaakvol en zacht, maar met een stevige kruim.

 2,25

Krokante baguette met een openstructuur. Bereid met Franse tarwebloem, afkomstig van duurzame landbouw.

 4,25

Rustiek en stevig, maar toch lekker luchtig. Receptuur op basis van biologisch roggemeel, een stevige desem en een kookstuk van rogge. Een klein beetje venkelzaad zorgt voor een subtiele, anijsachtige smaak.

 1,90

Heerlijke vanille koekje met een laagje kaneelsuiker. Krokante randjes en iets zachter in het midden. Zakje met 2 stuks.

 1,80

Chewy koekje op basis van een receptuur van biologische havervlokken en rozijnen. Een koekje zonder onnodige toevoegingen. Zakje met 2 stuks.

 2,10

Een chocolade koekje vol met heerlijke Belgische chocolade. Zakje met 2 stuks.