Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Twee keer in de maand op zaterdag bakken wij de lekkerste producten voor jullie. Alleen op bestelling, want verspilling is zonde.

BAKAGENDA :  24 juni - 22 juli - Augustus zijn we met vakantie.

Afhaal- en bezorginformatie:

  • Op zaterdagen bezorgen wij in Rhenen en Wageningen Nude en is afhalen mogelijk tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Bestellen voor zaterdag 24 juni, kan tot vrijdagmiddag 23 juni om 13.00 uur.
  • Bent u niet thuis op een bezorgmoment? Dan laten we de broden voor u achter in een waterdichte zak aan de voordeur.

 Adres gegevens afhaallocaties:

  • Wageningen Nude: Betsy van Goorstraat 19

 

 2,50

Krokante baguette met een openstructuur. Bereid met Franse tarwebloem, afkomstig van duurzame landbouw.

 2,60

Krokante baguette met een openstructuur en een laagje biologische sesamzaad ongepeld. Bereid met Franse tarwebloem, afkomstig van duurzame landbouw.

 4,05

Grijs brood, bereid met biologische gebuild tarwemeel en op basis van een rogge desem. Zeer smaakvol en zacht, maar met een stevige kruim.

 4,05

Heerlijk rustiek en vol van smaak. Veel verse desem en biologisch tarwe volkorenmeel, met een vleugje olijfolie en appelstroop.

 4,05

Bereid met biologische Kollenberger Spelt uit Limburg. Op basis van een stevige desem en een rogge kookstuk voor extra smaak.

 4,05

Boordevol geroosterde zaden en pitten voor een nootachtige smaak. Receptuur op basis van desem, tarwebloem van duurzame landbouw uit Frankrijk, biologisch gebuild tarwemeel en biologisch roggemeel.

 4,95

Grijs bolletje op basis van een rogge desem. Smaakvol met een stevige kruim.

 4,95

Bolletje op basis van desem met veel geroosterde zaden en pitten voor een nootachtige smaak.

 3,35

Zachte bruine bolletjes op basis van desem, melk, ei, boter en biologisch volkoren tarwemeel.

 3,05

Zachte witte bolletjes op basis van desem, melk, ei, en roomboter.

 4,10

Heerlijk Broodje van ca 150 gr. gevuld met diverse groenten en kaas; zongedroogde tomaten, wortel, paprika, prei, courgette, mais, ui, oude kaas, jong belegen kaas en lekkere sambal voor een vleugje pit.  

 2,60

Een chocolade koekje vol met heerlijke Belgische chocolade. Zakje met 2 stuks.

 3,40

Voor de karamel liefhebbers! Heerlijke shortbread koekje gesandwiched met een laag eigengemaakte dulce de leche. Dulce de leche is een karamelpasta afkomstig van Latijns Amerika. Zakje met 2 stuks.

 7,50

Broodje op basis van verse eigengemaakte desem gevuld met worst van malse kalfsgehakt.

 2,90

Smaakvol handgemaakte croissants met veel laagjes roomboter, op basis van eigengemaakte verse desem. Extra smaakvol door een lange reistijd van minimaal 20 uur in de koelkast.

 3,60

Lekker zoet handgemaakte croissantbroodje met een mix van kaneel, suiker en sinaasappelrasp. Croissantbroodje is op basis van een eigen gemaakte verse desem en een lange reistijd van minimaal 20 uur in de koelkast.

 3,40

Heerlijke handgemaakt croissantbroodje met Belgische chocolade en heel veel laagjes roomboter. Croissantbroodje is op basis van een eigen gemaakte verse desem en een lange reistijd van minimaal 20 uur in de koelkast.