Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Onze kleine thuisbakkerij is verhuist van Vogelenzang Rhenen naar Wageningen Nudepark-2 en we vinden het heel fijn om voor jullie te mogen bakken vanuit onze nieuwe locatie. Op zaterdag bakken wij de lekkerste producten voor jullie. Alleen op bestelling, want verspilling is zonde.

BAKAGENDA JANUARI:  11 en 25 februari

Afhaal- en bezorginformatie:

  • Op zaterdagen bezorgen wij in Rhenen en Wageningen Nude en is afhalen mogelijk tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Bestellen voor zaterdag 11 februari  kan tot vrijdagmiddag 13.00 uur.
  • Bent u niet thuis op een bezorgmoment? Dan laten we de broden voor u achter in een waterdichte zak aan de voordeur.

 Adres gegevens afhaallocaties:

  • Wageningen Nude: Betsy van Goorstraat 19

 

 2,50

Krokante baguette met een openstructuur. Bereid met Franse tarwebloem, afkomstig van duurzame landbouw.

 4,05

Grijs brood, bereid met biologische gebuild tarwemeel en op basis van een rogge desem. Zeer smaakvol en zacht, maar met een stevige kruim.

 4,05

Boordevol geroosterde zaden en pitten voor een nootachtige smaak. Receptuur op basis van desem, tarwebloem van duurzame landbouw uit Frankrijk, biologisch gebuild tarwemeel en biologisch roggemeel.

 4,55

Rustiek en stevig, maar toch lekker zacht. Receptuur op basis van biologisch roggemeel, een stevige desem en een kookstuk van rogge. Een klein beetje venkelzaad zorgt voor een subtiele, anijsachtige smaak.

 4,95

Grijs bolletje op basis van een rogge desem. Smaakvol met een stevige kruim.

 4,95

Bolletje op basis van desem met veel geroosterde zaden en pitten voor een nootachtige smaak.

 3,35

Zachte bruine bolletjes op basis van desem, melk, ei, boter en biologisch volkoren tarwemeel.

 3,05

Zachte witte bolletjes op basis van desem, melk, ei, en roomboter.

 2,40

Chewy koekje op basis van een receptuur van biologische havervlokken en rozijnen. Een koekje zonder onnodige toevoegingen. Zakje met 2 stuks.

 2,40

Heerlijke vanille koekje met een laagje kaneelsuiker. Krokante randjes en iets zachter in het midden. Zakje met 2 stuks.

 3,95

Kokosmakronen gemaakt op basis van Bio eieren, rietsuiker, ongesuikerde kokosrasp, bio cranberries en gesmolten Belgische witte chocolade van Callebaut. Zakje met 4 stuks.

 2,90

Smaakvol handgemaakte croissants met veel laagjes roomboter, op basis van eigengemaakte verse desem. Extra smaakvol door een lange reistijd van minimaal 20 uur in de koelkast.

 3,60

Lekker zoet handgemaakte croissantbroodje met een mix van kaneel, suiker en sinaasappelrasp. Croissantbroodje is op basis van een eigen gemaakte verse desem en een lange reistijd van minimaal 20 uur in de koelkast.

 3,40

Heerlijke handgemaakt croissantbroodje met Belgische chocolade en heel veel laagjes roomboter. Croissantbroodje is op basis van een eigen gemaakte verse desem en een lange reistijd van minimaal 20 uur in de koelkast.